Knihovna v létě

13.06.2013 09:23

Tak už je to konečně tady. Léto se vším všudy. Tedy bez dešťů a se správnými teplotami. Jistě se na léto a na prázdniny chystáte, knihovna se chystá také.

Letos nebudeme dělat žádnou inventuru, a tak budeme mít pro Vás otevřeno po celé léto tak, jak jste zvyklí. Ne, že bychom si s kolegyní kvůli Vám odepřely dovolenou, ale provoz knihovny nám, tak jako v letech minulých, pomohou zajistit ochotné brigádnice. A tak Vás opět prosím, buďte k nim shovívaví, ať už budou bojovat s naším tvrdohlavým výpůjčním programem nebo nebudou tušit, že Vám měly schovat Váš oblíbený časopis.

Dále pro Vás na léto chystáme novinku. Červenec a srpen bývají měsíce dovolených, a mnoho z nás si dovolenou neumí představit bez spousty knih. Jenže jak se zabalit do letadla nebo do kufru auta a přitom si nenápadně přibalit i půlku knihovny?

Máme pro Vás řešení - čtečky elektronických knih! Pořídili jsme do knihovny 3 různé čtečky a bude jen na Vás ozkoušet si, který typ Vám osobně nejvíce vyhovuje. Podrobnosti o el. čtečkách zde. Je kolem toho spoustu papírování, takže první si budete moci odnést nejdříve po 1. červenci. Jedno mají všechny společné - vejde se na ně neuvěřitelné množství KNIH!

Přejeme slunečné a čtivé letní dny.