Je tu opět Týden knihoven

18.09.2014 13:12
Blíží se říjen a s ním je tu opět po roce týden věnovaný všem čtenářům i nečtenářům - Týden knihoven. I letos jsme pro vás připravili bohatý program určený dospělým i dětem. 

Jste s námi spokojeni?

A nebo vám v knihovně neco schází? Prosím, dejte nám vědět v anketě. Vaše názory nás zajímají. Anketa o 10 otázkách se vám otevře po kliknutí na níže uvedený obrázek.
anketa
 
Letos bude pro děti týden knihoven hravý. Nabídku tematických kufříků, které jsme začali půjčovat v loňském roce, doplníme o tři neokoukané novinky. Nabídneme dětem oblíbené postavičky ze ČtyřlístkuŠmouly a další autíčkový kufřík na motivy kresleného filmu Cars. Každý kufřík obsahuje kromě knih i figurky, společenské hry, omalovánky, pexesa apod. Další novinkou určenou převážně dětem bude půjčování stolních společenských her.
 

Půjčte si hru domů!

Knihovna nabízí dvanáct titulů těch nejlepších deskovek. V nabídce jsou jak jednoduché hry pro malé děti od cca šesti let, tak propracované stolní hry pro větší děti a dospělé. Až vás hra omrzí, tak ji jednoduše vrátíte. Výpůjční doba jsou 4 týdny s možností prodloužení, pokud na hru není rezervace. Všechny hry také najdete v našem katalogu – zadejte do políčka Libovolné pole klíčové slovo „společenské hry“. V katalogu zjistíte, jestli je hra volná (k vypůjčení), nebo ji má momentálně někdo půjčenou. Jaké jsou podmínky pro půjčení hry? Je třeba být naším čtenářem a mít platný čtenářský průkaz. Domů si můžete vždy jen jednu hru na jeden čtenářský průkaz.

Přijďte do knihovny, u nás si vyberete!