Březen - do knihovny vlezem

03.03.2014 14:40

Jako každým rokem pro vás na Březen – měsíc čtenářů připravujeme sérii přednášek a besed a dalších zajímavostí. Vyhlášen bude opět i Čtenář roku minulého. I letos pro vás máme několik překvapení, jak doufáme užitečných nebo alespoň příjemných.

Knihovna v kavárně? Kavárna v knihovně!

Nejen chlebem živ je člověk. Co takové posezení v kavárně a ještě k tomu literární? A nebo obráceně -  posezení v knihovně s kávou. Již druhým rokem všem návštěvníkům nabízíme možnost si návštěvu knihovny zpříjemnit posezením s kávou případně čajem. Od letošního března vám chceme nabídnout i kávovéspeciality z přístroje Dolce Gusto od firmy Nestlé. 

Nechcete čekat u nás v knihovně, až se uvolní místo u internetu? V naší knihovně jsme od února spustili novou službu - máme pro čtenáře a návštěvníky knihovny zdarma WiFi připojení na internet. Do knihovny tak můžete přijít posedět a studovat s vlastním notebookem nebo tabletem. Heslo pro připojení vám na dotaz sdělí knihovnice. 

Rádi vás nejen v březnu uvítáme v příjemném prostředí bousovské knihovny a nabídneme k zábavě i studiu z více než 12 tisíc knih, 37 titulů časopisů, 9 tematických hravých kufříků pro děti, 2 elektronické čtečky knih, zdarma přístup na internet, kávu, čaj a k tomu nějaký ten úsměv a vlídné slovo.